Onze zadelmakerij

Robert zag al van kindsbeen af hoe er in het werkhuis van zijn vader hard gewerkt werd om een oplossing te bieden bij alle kleine ongelukjes die wel eens durven gebeuren bij het paardrijden of mennen. Hij zag zelf ook in de zadelmakerij hoe een zadel met de hand gemaakt werd en leerde zo hoe een zadel in elkaar zit. 

Eigen herstellingen 

Hij pikte de kennis al snel op en het eigen atelier werd dan ook één van de troeven van Ruitersport Watté. Wij helpen onze klanten graag door zo snel mogelijk voor de herstelling van zadel, hoofdstel, tuig, deken enz. te zorgen. Twijfelt u eraan of het nog zinvol is om iets te herstellen? Robert en Kristof staan u graag bij met hun advies. Zo weet u van elke nieuwe aankoop bij ons dat u er onze service bij ontvangt als er ooit problemen zijn. 

Erkend zadelmaker

Maar in ons atelier doen we niet alleen maar herstellingen. Robert is ook één van de weinige door KIEFFER erkende zadelmakers die deze kwaliteitszadels mogen versmallen en verbreden. Robert werd hiervoor door KIEFFER uitgenodigd om een speciale opleiding te volgen en we zijn dan ook bijzonder trots dat we uw zadel prima kunnen aanpassen aan uw paard. 

Een passend zadel

Bent u op zoek naar een nieuw zadel? Dan kan u steeds bij ons langskomen, samen met uw paard! Jawel, wij hebben een terrein achteraan de winkel waar onze ervaren zadelmakers met u kunnen bekijken welk zadel het meest geschikt is. Indien nodig, kunnen we in eigen huis meteen de nodige aanpassingen aan het zadel uitvoeren. Hebt u geen transport, dan kunnen we steeds bij u langskomen. Hiervoor komt u best eerst eens langs in de winkel, zodat we met u alvast een eerste selectie kunnen maken. Meer info over het passen van zadels in onze winkel! Wij bieden u graag het nodige advies bij deze belangrijke aankoop. 

Aangespannen rijden 

Ook menners die op zoek zijn naar een tuig, bieden wij graag het nodige advies. Wenst u een tuig om zowel als enkel- als dubbelspan te gebruiken? Zoekt u het juiste mondstuk? Twijfelt u aan de maat van uw tuig? Aarzel niet om eens langs te komen om met Kristof te bespreken wat u zoekt. Door zijn eigen menervaring kan hij u steeds de juiste oplossing voorstellen. 

Onze uitstekende service na verkoop, dankzij ons eigen atelier,  is steeds inbegrepen!   

 

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Ruitersport Watté